Body Rituals

Body Rituals

Coby

Ik breng door mijn sessies meer rust in je lijf en dus in je leven.

Masseren is in 2007 in mijn leven gekomen. We woonden in Engeland en ik wilde wat anders doen. Ik wist niks van massage, zelfontwikkeling. Mijn wereld was toen nog redelijk klein. Door de opleiding ging er een wereld van massage, dans, meditatie en bwustzijn voor mij open.

Over mij…

Mijn opleidings verhaal

De massage opleiding in van BCMB in Bristol heeft mijn leven een behoorlijke draai gemaakt. Ik vind het nog steeds het beste massage opleidingsinstituut  waarvan ik les heb gehad. Ik heb daar gelijk geleerd om te luisteren naar het lichaam. Niet allemaal technieken en routintes. Luisteren met mijn handen. Ik heb daar geleerd hoe ik voor mijn eigen lichaam kan zorgen en jou op die manier de beste massage kan geven.

Holistisch betekend lichaam en geest, voor jou maar ook voor mij.

Over mij…

Mijn verhaal

Iets in mij vraagt om beweging en om verstilling. 

in 2023 laat ik het onderwijs helemaal los. Na 20 jaar lesgeven hang ik de schooltas in de boom. 

De toga gaat aan voor mijn nieuwe job trouwambtenaar. Met Fier de Liefde, Dansklooster en het Rituelencentrum geef ik mijzelf de uitdagingen in het leven waarvan ik geniet. 

Ik geniet van uitdagingen. Als heel snel miste ik iets, het 1 op 1 contact met mensen in stilte. Ik had behoefte aan bezinning in het klein. Door te masseren breng ik  naast de ander ook mijzelf tot rust. De holistische benadering is voor alle lagen van de behandeling.

Ik vind het belangrijk dat wat ik zie en voel ook klopt. Natuurlijk leven we met overtuigingen en gedachtes hoe het hoort. Het mooie van lichamen, ze liegen niet…

 

 

Over mij…

Wat kan ik nog meer vertellen…

Ik woon in Alkmaar met mijn man, 2 kinderen en hond. Ik heb praktijk aan huis. Tijdens de sessies zul je er niet veel van merken. 

Wanneer je de hond wilt leren kennen, dan kan dat natuurlijk. En anders ligt ze lekker boven te slapen terwijl ik een sessie geef.

Soms kan het zijn dat ik de afspraak moet verzetten vanwege omstandigheden. Dat is vervelend. Maar ik wil jou de beste sessie geven die ik kan.

Stel hier je vraag!