Aanbod

Waarom een massage of sessie? Voor wie is het geschikt en wat helpt jou het beste?

 

Wat jij nodig hebt voel je misschien het beste. Ben je opzoek naar rust in je lichaam? In je hoofd? Of is het een balans van beide. Wanneer mensen een holistische massage boeken, dan stem ik met jou af wat je nodig hebt. Ik volg na het gesprek mijn ritme en gevoel. Het kan zijn dat ik er een klankschaal of stemvork bij pak. Het kan ook zijn dat ik deep tissue technieken toe pas. Jij vertelt het mij in woorden, jouw lichaam in stilte.

Hoe ziet een sessie er ongeveer uit? Dat lees je hier.

Lief mens, voor een erotische behandeling ben je bij mij niet op de juiste plek.

 

Waarom mensen bij mij komen

🤚🏼Het is fijn en ontspannend

🤚🏼Omdat het zelfzorg is

🤚🏼 Zere spieren

🤚🏼 Vol hoofd

🤚🏼 Beter in je lichaam voelen

🤚🏼 Burn out (en herstel van..)

🤚🏼 Werkstress

🤚🏼 Slecht slapen

🤚🏼Ter ondersteuning van een specialist

🤚🏼 Herstel na ziekte

🤚🏼 Persoonlijke ontwikkeling

Holistische Massage

Voor balans tussen lichaam en geest

Bij een holistische massage gaat het om de balans tussen lichaam en geest, je kunt spieren hebben die om aandacht vragen of een hoofd wat om rust vraagt.

Ik masseer je hele lichaam, tenzij jij anders hebt aangegeven.  Een holistische massage duurt ongeveer 1-1,5 uur. Na de massage voel je dat je spieren rustiger zijn, er is meer ontspanning in je spieren en in je hoofd. Neem je zelf een handdoek mee?

Tijdens de massage kunnen verschillende technieken langskomen. Deep tissue, skin rolling, streching and relaxing.

Deze vorm is geschikt voor mensen die een massage zoeken om aandacht te hebben voor de spieren door sporten, werken, het lijf etc.

Deze vorm is zeker geschikt voor mensen met ADD/ADHD/Autisme/HSP etc. Ik ben hier een ervaringsdeskundige in. Ben je benieuwd? klik op het groene bolletje en stuur mij een bericht.

Lomi Lomi Massage

Een massage ritueel met warme olie voor rust in je hoofd 

Hierbij masseer ik je met warme olie op de tafel. Lomi Lomi is voor mij de dans rond de tafel. Ik combineer de lomi lomi met de shantala massage. Het gaat om lange aanwezige strijkingen over je lichaam van top tot teen. Het is niet gericht op het masseren van je spieren. Na de massage voel je je warm en weer compleet.

Sound Healing

Door trillingen van de schalen kom je tot rust

Of Soundhealing. Je ligt aangekleed op de tafel of mat. Ik bespeel de klankschalen rond je lichaam en zet ze op je lichaam bijvoorbeeld je rug. Ik heb een aantal verschillende instrumenten die ik zal bespelen. Door de trillingen komen er dingen los. Onnodige gedachtes, blokkades. Na het klankband voel je je compleet en weer in balans.

Bamboe Massage

Bamboe en jouw lichaam een perfecte combinatie

Een massage met bamboe is een ontspannende massage. Naast ontspannend is werkt het ook stimulerend. De massage helpt in het bijzonder tegen vermoeidheid en stress. Het lichaam is na de massage in een betere conditie. Het idee klinkt misschien pijnlijk… Dat kan het soms ook zijn, maar dan heeft het een functie. Je bent welkom om het te ervaren. Een bamboemassage kan zeker in combinatie met andere vormen.

Hydro Massage

Door het warme water kom je in een diepe ontspanning

Hierbij lig je op een warmwatermatras, je ligt op je rug en door het water kan ik zo bij je rug komen. Het warme water kalmeert je lichaam, door het water kom je in een soort tijdloosheid terecht.

Vergoeding

Een massage is een cadeau voor jezelf

Mijn sessies duren tussen de 1 tot 2 uur. Ik leef  met een massage minder op de klok en meer wat nodig is,  de prijs blijft hetzelfde of je nu 1 uur of 2 uur bij mij bent. De ene keer zal de massage wat langer duren en de andere keer wat korter.  Een sessie kost €70,-. 

Stel hier je vraag!